باشه مجيد جان فقط دوره اش بايد چند روزه باشه ؟ من چندتا نياز دارم و هزينه اش چقدر ميشه ؟ با اون قرصهاي متان كه برام فرستادي مصرف كنم يا اينكه چيز ديگه اي مصرف كنم ؟ راستي مجيد جان يكي از دوستامم مي خواد همراه با من دوره استروئيد شروع كنه كه من پيشنهاد بهش دادم از شما بگيره كه مطمئن هستيد . خودش مي خواد كه وينسترون بگيره به نظر شما چندتا براش نيازه و چقدر هزينه اش مي شه براي هر آمپول .
دمت گرم آقا مجيد خيلي خيلي آقايي كاش ما هم بتونيم زحمات شما رو جبران كنيم راستي مجيد از اينهايي رو كه من نام بردم به نظر شما كدوم رو استفاده كنم بهتره ؟ وينسترون ماسترون دكا راستي قيمت هر آمپول چنده ؟ من قبلا از تست استفاده كردم . وينسترون هم با ديا lsp استفاده كردم الان هم به نظر شما كدوم رو من بهتر جواب مي ده
مجيد جان سلام خسته نباشي داداش شما استروئيدهاي زير رو داريد البته نمونه اصلشو كه فقط به شما اعتماد دارم اين روزها هر آشغالي رو به عنوان اصل مي فروشن وينسترول دپو ماسترون دكادورابولين اين نمونه ها رو اگه اصلشو داريد قيمت هر آمپول چنده ؟ براي يك دوره 6 هفته اي چندتا مي خواد هر كدام ؟ البته براي حجم ؟ البته منظورم اين نيست كه همه رو با هم مصرف كرد . مثلا دوره وينسترون جدا . مسترون جدا . دكا جدا راستي آقا مجيد پرهرمون hgh و يا گابا هم داريد ؟ ممنون مجيد جان
آقا مجيد سلام خسته نباشي داداش مبلغ 45500 تومان به حسابتون بانك ملي واريز شد شماره فيش : 773858
خيلي نوكرتم مجيد جان ، آقايي ، دمت گرم
مجيد جان من قبلا تاموكسي فن رو بسته 30 تايي 750 تومان و كلوميفن رو بسته اي 700 تومان خريدم اما الان قيمتش رو ندارم من مبلغ 5000 تومان اضافه به حسابتون واريز مي كنم شما به اندازه 5000 تومان تهيه كنيد . راستي قرص متان 150 رو مي شه تهيه كرد يا اينكه 200 تا بگيرم ممنون مجيد جان
شرمنده مجيد جان ، ان شاء الله بتونم جبران كنم داداش پس من چقدر هزينه همشون را واريز كنم ؟
با اين حساب 150 تا مي خوام درسته ؟ مجيد جان بايد دو بسته 100 تايي بگيرم ؟ ممنون مجيد جان پس من فردا هزينه اش رو واريز مي كنم راستي مجيد جان شما کلومیفن و تاموکسی فن رو خودتون داريد يا خودم تهيه كنم من قبلا به بدبختي گير آوردم شما خودتون ندارين؟
مجيد جان 100 تاييش كافيه براي 3 هفته نهايتا 4 هفته مي خوام هزينه پستشم اعلام فرمائيد راستي مجيد جان بي عوارض ترين روش مصرف به نظر شما چطور باشه ممنون مي شم كه راهنماييم كني
مجيد جان مي خواستم قيمت رو لطف كنيد كه فردا به حسابتون واريز كنم فقط مي خوام كه خيلي سريع بدستم برسه ممنون